• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Лінійка – реквієм «Помоліться за нас рідненькі, бо тепер ми у сотні Небесній» у Пологівській СРШ І-ІІІ ступенів №2

Лінійка – реквієм «Помоліться за нас рідненькі, бо тепер ми у сотні Небесній» у Пологівській СРШ І-ІІІ ступенів №2

2017-11-22

/Files/images/lnyka-rekvm_srsh_2_2017/PB215395.JPG

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, що об’єднав дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року.

Метою запровадження пам’ятної дати стало донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

На честь цього свята в Пологівській СРШ І-ІІІ ступенів №2 відбулася лінійка – реквієм «Помоліться за нас рідненькі, бо тепер ми у сотні Небесній» для учнів 5-11 класів. Діти вшанували пам’ять загиблих на Майдані героїв під час Революції Гідності та учасників антитерористичної операції на Сході України, що віддали своє життя заради миру, запалили свічки.
Були присутні запрошені гості воїни-учасники АТО: колишній випускник школи Лазунько О.В. та Андрющенко О.В., які розповіли дітям про те як боронили рідну землю. Директор школи Волощук Б.М. закликав учнів пам’ятати про трагічні події, що сталися в Україні та вшановувати пам’ять загиблих за її свободу та незалежність.

/Files/images/lnyka-rekvm_srsh_2_2017/PB215396.JPG /Files/images/lnyka-rekvm_srsh_2_2017/PB215493.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 354

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.