• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Пологівські юні пожежні – найкращі в області.

Пологівські юні пожежні – найкращі в області.

2017-05-12

/Files/images/120517_dyur/IMG_20170512_161723.jpg

12 квітня 2017 року у Запорізькому Палаці дитячої та юнацької творчості відбувся обласний етап ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. За результатами зонального етапу фестивалю, який проходив у м. Оріхів, Пологівський район представляла дружина юних пожежних гімназії «Основа», переможець районного фестивалю. До складу команди ввійшли Діденко Марія, Драбчук Ілля, Товстоног Вікторія, Мороко Микола, Бондюк Віталій і Тоцький Дмитро. Готували команду професіонали своєї справи заступник директора з виховної роботи Донець А.В., педагог-організатор Онищук Ю.О., вчитель музичного мистецтва Глух Н.В. Підготовка команди відбувалась під пильним керівництвом директора гімназії Гуглі О.Г.

У рамках фестивалю учні дивували присутніх оригінальними творчими виступами, малювали яскраві плакати соціальної реклами, демонстрували знання правил безпеки, їстівних, отруйних грибів та ягід, вміння в'язати рятувальні вузли, надавати першу допомогу при травмах та рятувати потопаючого. Цікавим був конкурс, у якому учасники збивали м’ячі струменем води за допомогою справжнього пожежного обладнання. На фестивалі панував дух змагання і азарту. Команда гімназії зірвала шквал оплесків за творчий виступ: візитку та домашнє завдання; впевнено, а головне результативно подолала усі конкурсні випробування і виборола почесне перше місце. Тепер попереду у переможців обласного етапу кропітка підготовка до Всеукраїнських змагань.

Вітаємо дружину юних пожежних Пологівської гімназії «Основа», вчителів, які підготували учнів, з почесним І-м місцем в обласному етапі ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Бажаємо успіхів та значних перемог у майбутньому.

Методист РМК Н.Д.Терещенко

/Files/images/120517_dyur/IMG_20170512_161521.jpg/Files/images/120517_dyur/IMG_20170512_174608.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 268

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.