• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Дев’ятикласниця на Х Міжнародному конкурсі з українознавства.

Дев’ятикласниця на Х Міжнародному конкурсі з українознавства.

2017-04-12

/Files/images/Р_1.jpg

Дев’ятикласниця на Х Міжнародному конкурсі з українознавства.

З 30 березня по 1 квітня у Києві, в Науково – дослідному інституті українознавства, пройшов ІІ (очний) етап Х Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8 – 11 класів. Метою конкурсу стало залучення учнівської молоді до наукових досліджень української історії, культури та внеску українців у світову цивілізацію.

На І (заочний) етап конкурсу було подано 231 роботу з України, Іспанії, Казахстану, Придністровської Молдавської Республіки.

За результатами рецензування учнівських конкурсних робіт до ІІ (очного) етапу Х Міжнародного конкурсу з українознавства організаторами заходу запрошено 94 учні. Серед них і Чуб Маргарита, учениця 9 – А класу Пологівської СРШ І – ІІІ ст. №2, вчитель Штандюк Світлана Іванівна.

Відповідно до умов змагань усі учасники виконували письмові роботи та тестові завдання. Захист науково-дослідних робіт конкурсантами відбувся 31 березня, учні мали змогу представити результати своїх досліджень, відеопрезентації. Кожен виступ вражав оригінальністю, науковістю, сучасним підходом до вирішення поставлених завдань.

Маргарита стала лауреатом Х Міжнародного конкурсу з українознавства з науково – дослідницькою роботою «Розвиток гончарства на Пологівщині».

Бажаємо успіхів та творчого окрилення Чуб Маргариті та вчителю Штандюк Світлані Іванівні.

Методист районного методичного кабінету Хижня І.М.

/Files/images/B612_20170401_124421.jpg /Files/images/P4119934.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 268

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.