• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Конкурс "Знай і люби свій рідний край"

Конкурс "Знай і люби свій рідний край"

2017-03-17

/Files/images/12345.jpg

15 березня 2017 року під керівництвом відділу освіти, молоді та спорту у приміщенні Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся районний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу «Знай і люби свій край», до якої у цьому році приєдналась ще одна номінація – «Писанковий рай».Виставка-конкурс вже стала традиційною для Пологівщини. Цього року школярі вразили журі своїм професіоналізмом та творчим підходом до створення поробок. Адже діти представили свої роботи, виконані у різних техніках: канзаші, вишивка хрестиком, атласними стрічками, алмазами, декупаж, квілінг, орігамі, скрапбукінг, пап’є-маше… і це ще не повний перелік технік, які застосовували учні.

Начальник відділу освіти, молоді і спорту РДА П.В.Капітонов зазначив, що членам журі доведеться нелегко, щоб визначити найкращі роботи, адже кожна з них – унікальна. Але, незалежно від того, чиї роботи відберуть для обласного етапу конкурсу, усі учні, які представили свої поробки, обов’язково отримають почесні грамоти від відділу освіти, молоді і спорту РДА.

Методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Захряпа Т.М., яка є організатором даної виставки, запропонувала в цьому році відзначити кращу роботу у номінації «Глядацькі симпатії». Таких робіт виявилось дві. Це роботи учениці Тарасівської ЗОШ І-ІІ ст. Лебідь Валерія та Новоселівської ЗОШ І-ІІІ ст. Колісніченко Анастасії

Членами журі було прийнято рішення - обов’язково виставляти свої роботи на вуличних виставках, адже таку красу має бачити широкий загал.

Про результати рішення журі та нових переможців ми розповімо пізніше.

Методист РМК Т.М. Захряпа

Кiлькiсть переглядiв: 397

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.