• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районна школа молодого спеціаліста «Крок до майстерності»

Районна школа молодого спеціаліста «Крок до майстерності»

2017-02-01

/Files/images/P1260186.JPG

26 січня 2017 року, у Пологівській гімназії «Основа», відбулось чергове заняття в районній школі молодого спеціаліста «Крок до майстерності», в якому взяли участь 14 педагогів. Завідувач районного методичного кабінету Стольнікова А.М. ознайомила присутніх з планом роботи. Молодих колег ознайомила з історією розвитку школи, досягненнями педагогічного та учнівського колективів Лавріненко О.О., заступник директора з науково-методичної роботи Пологівської гімназії «Основа». Тема чергового заняття - «Педагогічна майстерність та шляхи її набуття» - включала теоретичні питання, тренінг «Професійна спрямованість особистості педагога», відвідування уроків досвідчених педагогів гімназії: Гуглі Л.А., Дадіані І.В., Степури Н.В., Маркітан Л.В., Онищук Ю. О., Калюжної Т.М., Цукан О.М. На психологічному тренінгу «Я крокую до майстерності» молоді спеціалісти за допомогою проективних карт «Креативність» визначили особливості діяльності педагогів та ті перешкоди, які вони зустрічають на своєму професійному шляху, повідомили про емоційні стани, в яких вони найчастіше перебувають, обговорили шляхи подолання перешкод, які виникають на шляху до досягнення професійної майстерності та ресурси, які допомагають покращити психологічний стан, розв’язати проблеми тощо. Царенко І.В., методист районного методичного кабінету, обговорила з молодими педагогами труднощі, з якими вони частіше за все стикаються на початку своєї роботи в навчальному закладі та надала рекомендації щодо їх подолання. Наприкінці зустрічі молоді педагоги отримали корисну пораду за допомогою проективних карт «Акварельні фантазії».

Організатор проведення тематичного заходу, завідувач районного методичного кабінету Стольнікова А.М. висловлює подяку адміністрації та педагогічному колективу Пологівської гімназії «Основа» за створення належних умов для проведення заняття районної школи молодого спеціаліста на високому рівні.

Сподіваємось, що потужний потенціал молодих фахівців навчальних закладів району найближчим часом реалізується в їх професійній діяльності.

Завідувач районного методичного кабінету А.М. Стольнікова.

Фото семінару

Кiлькiсть переглядiв: 296

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.