• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Заняття районної школи молодого спеціаліста "Крок до майстерності"

Заняття районної школи молодого спеціаліста "Крок до майстерності"

2016-02-26

/Files/images/Колегіум_3.JPG

23 лютого 2016 року, у Пологівському колегіумі № 1, відбулось чергове заняття районної школи молодого спеціаліста «Крок до майстерності», в якому взяли участь 16 педагогів. Цього разу заняття було присвячено темі «Урок як показник професійної майстерності вчителя».Заступник директора з науково-методичної роботи Мальченко Н.П. ознайомила молодих колег з історією закладу, здобутками та перспективами розвитку, розповіла про роботу предметних кафедр.Директор колегіуму Кучер О.Ф. поділився досвідом впровадження інноваційних технологій в управлінській та педагогічній діяльності, зокрема про впровадження он-лайн освіти у навчально-виховний процес. Учасники семінару відвідали уроки творчо працюючих педагогів: Білоцерковської С.Г., Дорошенка В.І., Сліченко Г.Б., Глущенка О.І., Тоцької С.І., Реученко В.Я., по закінченню яких відбулось обговорення уроків, діалог молодих вчителів з досвідченими колегами з питань календарного планування, складання конспекту уроку, методики викладання предмету, формами роботи на уроці. Завідувач районним методичним кабінетом Стольнікова А.М. ознайомила присутніх з вимогами до сучасного уроку, типологією уроків, їх структурою, надала презентації-розробки із зазначених питань. Методист з психологічної служби Царенко І.В. розкрила психологічні аспекти сучасного уроку, ознайомила із схемою психологічного аналізу уроку, надала поради практичного психолога молодим фахівцям.

Організатор проведення тематичного заходу, завідувач районного методичного кабінету Стольнікова А.М. висловила подяку адміністрації та педагогічному колективу Пологівського колегіуму № 1 за забезпечення проведення заняття районної школи молодого спеціаліста «Крок до майстерності» на високому рівні.

Сподіваємось, що потужний потенціал молодих фахівців навчальних закладів району реалізується в їх професійній діяльності, а отримані знання та поради допоможуть на шляху розвитку творчої особистості.

Фото

Завідувач районного методичного кабінету А.М. Стольнікова

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.