• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 18 листопада в гімназії “Основа” відбулися ігри «Що? Де? Коли?» та «Брейнг-ринг» в рамках чемпіонату області серед учнівської та студентської молоді.

18 листопада в гімназії “Основа” відбулися ігри «Що? Де? Коли?» та «Брейнг-ринг» в рамках чемпіонату області серед учнівської та студентської молоді.

2013-11-25

/Files/images/scho_de/IMG_0835.jpg

18 листопада в гімназії “Основа” відбулися ігри «Що? Де? Коли?» та «Брейнг-ринг» в рамках чемпіонату області серед учнівської та студентської молоді.
Учасниками стали команди колегіуму №1(капітан Олександр Сало), СРШ І-ІІІ ст. №2 (Євген Чуб), гімназії «Основа» (Валерія Вороніна) та ЗОШ І-ІІІ ст. №4(Віталіна Мєшкова).
Більше двох годин в залі панувала атмосфера мозкового штурму, але знатоки застосувавши всі свої інтелектуальні та інтуїтивні здібності відповідали на досить складні питання.

І все ж таки маємо переможців:

- у грі «Що? Де? Коли?»: І місце – колегіум №1, ІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ст. №4, ІІІ місце – гімназія «Основа», ІV місце – СРШ І-І-ІІІ ст.. №2;

- у грі «Брейн - ринг»: І місце – колегіум №1, ІІ місце – СРШ І-І-ІІІ ст. №2, ІІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ст. №4, ІV місце – гімназія «Основа».

Всі команди – учасниці були нагороджені грамотами Запорізької молодіжної організації «Прес – центр «Акцент».

І не дивлячись на місця, «Vivat!» всім учасникам, адже саме вони не побоялись взяти участь у такому виді інтелектуальних змагань.

Побажаємо успіху та удачі командам колегіуму №1 та ЗОШ І-ІІІ ст. №4, які 7 грудня в м. Запоріжжі будуть змагатись з командами інтелектуалів Запорізької області.

Методист районного методичного кабінету Хижня І.М.

/Files/images/scho_de/IMG_0833.jpg/Files/images/scho_de/IMG_0834.jpg/Files/images/scho_de/IMG_0842.jpg/Files/images/scho_de/IMG_0853.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 80

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.