• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 24 жовтня в Інженерненській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання районного методичного об’єднання практичних психологів

24 жовтня в Інженерненській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання районного методичного об’єднання практичних психологів

2013-10-25

/Files/images/psih_nj/DSCN3359.JPG

24 жовтня в Інженерненській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання районного методичного об’єднання практичних психологів, яке було присвячене особливостям організації психологічного супроводу превентивного виховання у навчальних закладах.
На засіданні РМО було розглянуто питання нормативно-правових основ діяльності практичних психологів щодо супроводу превентивного виховання у навчальних закладах; діагностики причин відхилень у поведінці дітей, вимоги до складання програми діагностики обстеження; особливості проведення індивідуальної та групової корекційної роботи з педагогічно занедбаними дітьми та підлітками, які вже скоювали протиправні дії та схильні до агресивної поведінки; використання інтерактивних форм роботи з дітьми та молоддю з правової освіти та собливості надання адресної індивідуальної допомоги батькам дітей з ознаками девіантної поведінки, функціонально неспроможними сім’ями тощо.
В практичній частині практичними психологами було переглянуто заняття з елементами тренінгу «діти мають право знати та захищати свої права», яке провела Тилик О.А.
Також була організована робота в групах по відпрацюванню навичок складання програм (діагностики, корекції, психологічного супроводу).
Директор Інженерненської ЗОШ І-ІІІ ст. Кириченко Ю.М. організував для практичних психологів змістовну екскурсію до шкільного музею та Арт-студії, в якій діти розвивають свої художні здібності.

Методист РМК І.В. Царенко

/Files/images/psih_nj/DSCN3338.JPG/Files/images/psih_nj/DSCN3341.JPG/Files/images/psih_nj/DSCN3342.JPG/Files/images/psih_nj/DSCN3345.JPG/Files/images/psih_nj/DSCN3349.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 278

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.