• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Федорівські лелеченята підкорюють олімпійські вершини

Федорівські лелеченята підкорюють олімпійські вершини

2018-04-11

/Files/images/01022018/DSC_8000.JPG

Сьомий рік поспіль «Олімпійське лелеченя » прилетіло до м. Запоріжжя, де 6 квітня відбувся 4 ( обласний) етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу "Олімпійське лелеченя".

Спочатку юні олімпійці визначали найсильніших у своїх навчальних закладах, потім змагалися в районах, наступними були зональні змагання, і нарешті найкращі представники своїх населених пунктів зустрілися в Запоріжжі, щоб визначити, хто ж буде захищати честь нашого регіону на Всеукраїнському рівні.

У змаганнях брало участь 9 команд: Запорізька ЗОШ І-ІІІ ступенів «Основа»

(3 місце), Запорізька спеціалізована школа фізичної культури І-ІІІ ступенів № 18 ,

Приазовська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів, Запорізька гімназія № 31, Енергодарський багатопрофільний ліцей, Молочанський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія», НВК «Дитячий садок – ЗОШ І-ІІІ ступенів» Камянсько-Дніпровської міської ради, Енергодарська багатопрофільна гімназія "Гармонія" (1 місце), КУ "Федорівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Пологівської районної ради Запорізької області ( 2 місце).

Спортсмени змагалися у чотирьох номінаціях: презентація команди, вікторина на олімпійську тематику, комбінована естафета, рухлива гра (волейбол).

Яскравим етапом змагань став конкурс на кращу презентацію команди. Учні нашої школи підготували оригінальний танцювально-спортивний номер та посіли 3 місце.

Цікаво пройшла вікторина, під час якої дітям необхідно було якомога швидше та правильно дати відповіді на олімпійську тематику. У цій номінації ми були перші.

Далі в програмі були змагання з рухливої гри «Волейбол». Саме тут усі присутні спостерігали високий командний дух у дітей та підтримку серед вболівальників (2 місце).

Величезне емоційне напруження, спортивний азарт, переживання вболівальників та учасників змішалося під час проведення комбінованої естафети. За іронією долі у цьому виді змагань ми були четверті.

Традиційно на згадку кожному учаснику були вручені медалі, цінні подарунки, а команді вручили кубок за почесне друге місце.

Хотілося б сказати декілька слів про загальне враження від змагань. Звичайно, ми, завзяті спортивні федорівські лелеченята, на чолі з нашим незмінними тренером, учителем фізичної культури, Невільком Віктором Григоровичем, їхали до Запоріжжя за перемогою. І ми дійсно були готові до змагань, адже ніхто не знає, скільки часу й зусиль витратили для підготовки, але за волею долі ми - другі. Та, як говорить Віктор Григорович, ми не повинні здаватися, і ми й не здаємося! Із новими силами та спортивним завзяттям обов’язково продовжимо наші тренування.

Я також від усіх членів нашої шкільної олімпійської команди хочу подякувати директору школи - Стариковському Василю Петровичу , за підтримку, добрі напутні слова, педагогу – організатору Жук Вікторії Миколаївні, яка допомогла підготувати цікаву презентацію команди, нашому спортивному батьку – Віктору Григоровичу , за його оптимізм, незламність спортивного духу, мудрість. За всі ті уроки життя, які він дає нам кожного разу.

Спортивний кореспондент

шкільної газети Пустовойтенко Ганна

Кiлькiсть переглядiв: 467

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.