• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Як учні другої міської школи стали кращими у міжнародному конкурсі.

Як учні другої міської школи стали кращими у міжнародному конкурсі.

2018-04-10

/Files/images/storchak/Украiнознавство.jpg

З 29 по 31 березня 2018 року в м. Києві на базі Науково-дослідного інституту українознавства відбувся XI Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти.

Мета цього заходу - залучення учнівської молоді до наукових досліджень феноменів України та українства в сучасних націотворчих, соціально-економічних та етнокультурних процесах через індивідуально-пошукову діяльність. Для участі у конкурсі було подано 264 роботи, зокрема роботи учнів Грецької Республіки, Королівства Бельгії, Королівства Іспанії, Республіки Польщі.

Відбірковий тур пройшли 108 учасників, серед них і двоє дев’ятикласниць КУ «Пологівська СРШ I – III ступенів № 2» - Сторчак Ксенія (керівник Штандюк Світлана Іванівна) та Марченко Ангеліна (керівник Скидан Юлія Миколаївна).

Ксенія посіла ІІ місце у виконанні тестових завдань з українознавства та перемогла в номінації «Оригінальне краєзнавче дослідження», Ангеліна виборола перемогу в номінації «Дослідження подій Революції Гідності та АТО».

Незважаючи на те, що Київ зустрів пологівчанок снігом та похмурою погодою, повернулись вони додому радісні та щасливі.

/Files/images/storchak/Украiнознавство1.jpg/Files/images/storchak/Украiнознавство2.jpg/Files/images/storchak/Украiнознавство3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 338

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.