• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підсумки Чемпіонату Запорізької області зі спортивних туристських походів

Підсумки Чемпіонату Запорізької області зі спортивних туристських походів

2018-02-21

/Files/images/21022018_pdsumki_chemponatu_pohodv/Рисунок1.jpg

Підведено підсумки Чемпіонату Запорізької області зі спортивних туристських походів серед учнівської та студентської молоді. Для участі у Чемпіонаті до головної суддівської колегії надійшли звіти про ступеневі та категорійні походи з різних видів туризму від 42 туристських груп. Відповідно до висновків головної суддівської колегії Чемпіонату переможцями було визначено і заклади загальної середньої освіти нашого району.

Так І місце серед велосипедних походів 2 ступеня складності посіла команда КУ «Вербівська ЗОШ І-ІІІ ст.». У складі команди були Кухтяк Назар, Редько Владислав, Харченко Едуард , Коломоєць Богдан, Бакута Софія, Бакута Дарина та Кишка Дарина, під керівництвом Дібровського Олексія Володимировича.

Команда КУ «Пологівський НВК» посіла ІІІ місце серед пішохідних походів ІІІ ступеня складності. У складі команди були Панасенко Григорій, Панасенко Ілля, Лингур Марк, Холодний Артем, Гранкіна Єлізавета, Лакота Владислав, Богданова Аліна, Жадан Іван, Смірнова Дарина, Шевченко Альона, Поляков Дмитро, Деркач Юлія. Керівник команди Горулько Сергій Сергійович.

Під час весняних канікул учні КУ «Пологівський НВК» здійснили пішохідний похід від витоків річки Мокра Конка, поблизу села Діброва, до села Кінські Роздори. Під час походу школярі відвідали Синю Гору, фортефікаційні вали Дніпровської лінії, гранітний кар’єр села Діброва та ландшафти яружно-балкових систем русла річки Конка.

Юні туристи не тільки вибороли призові місця на обласних змаганнях, а й удосконалили свої навички з пішохідного та велосипедного туризму, більше дізналися про свій рідний край. Участь у таких походах розвиває витривалість, силу волі, взаємодопомогу та взаємопідтримку.

/Files/images/21022018_pdsumki_chemponatu_pohodv/DSC_1105.JPG/Files/images/21022018_pdsumki_chemponatu_pohodv/IMG_6916.JPG/Files/images/21022018_pdsumki_chemponatu_pohodv/large-1811461-2.jpg

Методист районного методичного кабінету І.В. Царенко

Кiлькiсть переглядiв: 430

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.