Теплом зігріємо серця!

2017-12-28

/Files/images/teplom_zgrmo_sertsya/ьрь.jpg

Напередодні Нового року, натхненні святковим настроєм і добрими традиціями, ми стаємо уважнішими і добрішими один до одного, намагаємося проявляти більше любові і турботи до ближніх. Щороку в передноворічні дні добра казка у вигляді благодійних вчинків і корисних справ перетворює наші будні в свята.

День Святого Миколая - свято, що є уособленням добра і людяності, свято, яке з нетерпінням очікують насамперед діти: подарунки, іграшки, відчуття дива…

Але, на жаль, не для кожної дитини зимова казка є незабутнім святом, не кожна дитина може розказати про щасливе дитинство, увагу з боку батьків, а є й такі, які навіть не уявляють, як це мати родину, турботу і ласку.
Протягом тижня в Пологівському колегіумі №1 проведено традиційну благодійну акцію «Теплом зігріємо серця!», спрямовану на розвиток почуття милосердя, доброзичливості, виховання моральних та духовних цінностей дітей та учнівської молоді.
Учні нашого навчального закладу своїм вчинком змогли на крок наблизитись до добрих справ Святого Миколая і стати його помічниками.

Діти разом зі своїми батьками та педагогами зібрали та передали необхідні речі для вихованців КЗ «Пологівський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей»: солодощі, одяг, іграшки та дитячі книги.

У холі колегіуму було встановлено «дерево добра», на якому знайшли своє місце паперові янголята, як символи учнів, які створили добро для тих дітей, котрі так потребують допомоги і підтримки.

Творімо добро, воно так потрібне дітям!

Організатор акції

соціальний педагог колегіуму Довбня Т.Ю.

/Files/images/teplom_zgrmo_sertsya/IMG_20171218_135856.jpg/Files/images/teplom_zgrmo_sertsya/IMG_20171219_103039.jpg/Files/images/teplom_zgrmo_sertsya/IMG_20171219_145248.jpg/Files/images/teplom_zgrmo_sertsya/IMG_20171219_145255.jpg/Files/images/teplom_zgrmo_sertsya/IMG_20171219_145403.jpg/Files/images/teplom_zgrmo_sertsya/viber imageдж.jpg/Files/images/teplom_zgrmo_sertsya/viber imageдшгд.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 433

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.