• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Переможці Обласного заочного конкурсу пошукових робіт «Твої герої, Запорізький край»

Переможці Обласного заочного конкурсу пошукових робіт «Твої герої, Запорізький край»

2017-12-26

/Files/images/SAM_1505.JPG

З метою виховання в учнівської молоді дбайливого ставлення до культурної спадщини рідного краю та духовних надбань української держави, формування почуття патріотизму у підростаючого покоління, активізації пошуково-патріотичного руху серед учнівських колективів, їх пошуково-дослідницької діяльності з увічнення бойових подвигів наших земляків – захисників Батьківщини та працівників тилу в роки боротьби з фашизмом, виховання підростаючого покоління на кращих зразках служіння своєму народу, вірності Україні, протягом 2017 року комунальним закладом «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради було проведено Обласний заочний конкурс пошукових робіт «Твої герої, Запорізький край».

Переможцями конкурсу стали юні дослідники та пошукові дитячо-юнацькі групи навчальних закладів. Серед переможців є учні Пологівського району.

I почесне місце посіла робота Гузя Андрія, учня 8-го класу КУ «Пологівський НВК» у номінації «Наша гордість і слава», назва роботи: «Велика людина з маленького села»;

Два II місця отримали учні:

Собко Богдан, учень 8-го класу КУ «Пологівський НВК» у номінації «Забуті імена», назва роботи: «Останній стрибок»;

Гузь Владислав, учень 9-го класу КУ «Пологівський НВК» у номінації «Забуті імена», назва роботи «Один раз і на все життя».

Підготувала переможців керівник гуртка «Юні музеєзнавці» Колесник Віталіна Сергіївна.

/Files/images/SAM_1099.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 485

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.