• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • VIІI Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи» і цього року не пройшов без юного пологівця.

VIІI Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи» і цього року не пройшов без юного пологівця.

2017-11-06

/Files/photogallery/Дотик_природи.jpg

1-3 листопада 2017 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді, за підтримки Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету «Києво-Могилянська академія», Національного університету біоресурсів і природокористування України, пройшов ІІ етап Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи».

Проведення фінального етапу форуму відбулося за сприяння Українського альянсу по боротьбі з підробками та піратством, Патентно-правової фірми «Пахаренко і партнери», Громадської організації «Здорове людство» та Громадської організації «Екологічний клуб «Еремурус».

Учасниками заходу були учні загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних та студенти вищих навчальних закладів, які мали досвід дослідницько-експериментальної роботи в галузях природничих наук.

У фіналі було представлено 164 наукових проекти (159 учасників), за категоріями: «Анатомія і фізіологія людини», «Ботаніка», «Екологія та проблеми довкілля», «Енергозберігаючі технології», «Зоологія», «Мікробіологія», «Науки про Землю» (географія, геологія), «Психологія та охорона здоров’я», «Фізика і астрономія», «Хімія і біохімія». В ході форуму відмічені інноваційні проекти, які заслуговують на впровадження в практичну діяльність людини.

Компетентним журі переможцями і призерами визнано 83 конкурсанти. Одним із них став учень 10 класу Пологівської гімназії «Основа» Борисов Павло, який посів ІІ місце у номінації «Енергозберігаючі технології». Павло набрав максимальну кількість балів від членів журі (100 б.) і нагороджений Грамотою Міністерства освіти і науки України Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за інноваційний проект «Еко-ферма – виклик сучасності». Також усі фіналісти отримали від офіційних партнерів Форуму призи та подарунки.

Вітаємо з перемогою Борисова Павла, десятикласника Пологівської гімназії «Основа» та його вчителя Дадіані Ірину Володимирівну.

За інформацією відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.