Нас вітають колеги

2017-09-27

/Files/images/Нов1.png

Шановні освітяни!

Щиро вітаємо вас з Днем працівників освіти! Висловлюємо вам щиру подяку за невтомну працю, за талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю. Ваші серця завжди наповнені щирістю, добротою, бажанням підтримати і допомогти. Цими чудовими якостями ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях. Бажаємо вам, шановні, відчуття повноти і неповторності життя, здоров'я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам'яті. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

З повагою головний спеціаліст відділу освіти,молоді та спорту райдержадміністрації Н.М. Корнієнко


Шановні освітяни Запорізького краю!

Маю за честь привітати вас із професійним святом і вшанувати ваш талант у справі виховання підростаючого покоління!

Саме освітяни сьогодні виховують майбутнє нашого краю та України. Педагоги не лише надають дітям знання, але й вчать найкращим якостям – добру, людяності, відповідальності, патріотизму, вміння любити і захищати нашу Батьківщину.

У сучасну освіту не приходять байдужі люди, адже вам ввіряють найбільшу цінність кожної родини – дітей, які тільки починають жити і відкривати цей неосяжний та прекрасний світ. Дуже важливо, щоби провідниками до нових відкриттів були мудрі, досвідчені, професійні педагоги. Ми пишаємося тим, що в освітніх закладах Запорізької області працюють саме такі – найкращі та найталановитіші – майстри своєї справи!

Доземно вклоняємося вам, дорогі наші педагоги і ветерани освітньої галузі, за вашу життєву мудрість, за невтомне прагнення навчити і виховати гідних громадян Української держави. Дякуємо за те, що в кожному серці ваших вихованців назавжди залишається частина вашого невтомного гарячого серця і вчительської любові!

Висловлюю щиру вдячність усім викладачам, учителям, вихователям за самовіддану працю, високий професіоналізм та тепло, яке ви даруєте дітям!

Бажаю міцного здоров’я і життєвих сил, натхнення і творчості, щастя і удачі, миру, добра і злагоди вам та вашим родинам!

З повагою,

директор Департаменту освіти і науки

Запорізької облдержадміністрації Т.Я. Озерова


/Files/images/01052015/Нов2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 316

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.