• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • З нагоди 100 річчя Української революції 17 травня 2017 року у парковій зоні залізничників відбувся масовий міжрайонний захід - квест-гра

З нагоди 100 річчя Української революції 17 травня 2017 року у парковій зоні залізничників відбувся масовий міжрайонний захід - квест-гра

2017-05-17

/Files/images/квест-гра.jpg

Квест-гру “Історія Запорізького краю. 100-річчя Української революції” організували та провели КЗ “Обласний центр патріотичного виховання молоді” Запорізької обласної ради спільно з відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, за участю Пологівського райвійськкомату, Пологівської РО ТЧХУ та ветеранів АТО Пологівщини.

Учасниками гри стали 17 команд з чотирьох районів області: Пологівського, Гуляйпільського, Більмацького таТокмацького.

За допомогою різного виду завдань, випробувань, історичних хвилинок та інформаційних зупинок, учасники квесту згадали найважливіші події Української революції 1917–1921 років та її героїв, політичних, громадських, військових, культурних діячів революції 1917-1921 років, таких як: Симон Петлюра, Павло Скоропадський, Номан Челебіджихан, Євген Коновалець та інших.

Головним завданням було не тільки визначити найсильніших інтелектуалів та спортсменів, а й відкрити для школярів запорізького регіону імена історичних діячів, які творили українську історію і боролися за незалежність.

За активну участь нагороджені команди: Комиш-Зорянської ЗОШ, Пологівської спеціалізованої різнопрофільної школи №2, Більмацької ЗОШ “Інтелект”, Пологівської ЗОШ №4, Інженерненської ЗОШ, Тарасівської ЗОШ, Шевченківської ЗОШ, Гуляйпільської ЗОШ №1, Новенської ЗОШ ст., Пологівського профліцею, за найкращий талант і активну участь – Гуляйпільський колегіум “Лідер”.

Третє місце посіла команда Успенівської ЗОШ.

Друге місце посіли: об’єднані команди – Пологівського НВК №5 та Костянтинівської ЗОШ, Пологівського колегіуму №1 та Вербівської ЗОШ.

Перше місце виборола команда Пологівської гімназії “Основа”.

Квест-рум тривав більше 4 годин, учасники змагань наприкінці гри поласували кулішем, який на свіжому повітрі готував колектив ДЗ «Пологівський професійний ліцей».

Дякуємо за допомогу у проведенні заходу підприємцю Якубовичу Вадиму.

Організатор заходу відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

Кiлькiсть переглядiв: 274

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.