• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Спеціальні об’єктові навчання у навчальних закладах

Спеціальні об’єктові навчання у навчальних закладах

2017-04-13

/Files/images/17.gif

12 квітня 2017 року у Костянтинівській ЗОШ І-ІІІ ст., Новоселівській ЗОШ І-ІІІ ст. та Федорівській ЗОШ І-ІІІ ст. були проведені в рамках місячника цивільного захисту спеціальні об’єктові тренування за участю працівників Пологівського РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

Дії адміністрації та персоналу навчального закладу оцінювали головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва і цивільного захисту Пологівської РДА Кучер О.К., головний фахівець Пологівського РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області Григоренко А.С., методист районного методичного кабінету Терещенко Н.Д. Після проведення евакуації учасників навчально-виховного процесу з учнями проведено профілактичні бесіди командиром підрозділу пожежно-рятувальної служби Тоцьким О.В.

Дії адміністрації та персоналу Костянтинівської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Лемешко І.М.), Новоселівської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Грицюк Н.Д.) та Федорівської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Стариковський В.П.) оцінено на відмінно.

Методист РМК Терещенко Н.Д.

Костянтинівська ЗОШ

Новоселівська ЗОШ

Чубарівська ЗОШ

Кiлькiсть переглядiв: 286

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.