• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум для вихователів дошкільних навчальних закладів.

Семінар-практикум для вихователів дошкільних навчальних закладів.

2017-01-24

/Files/images/IMG_2790.jpg

17.01.2017 року на базі КДНЗ №6 «Казка» консультант вчитель-логопед Пологівської районної психолого-медико-педагогічної консультації Радзевило Олена Олександрівна підготувала та провела семінар-практикум для вихователів дошкільного навчального закладу на тему «Формування комунікативної (мовленнєвої) компетенції дітей дошкільного віку: методи інтерактивної взаємодії».

У роботі семінару-практикуму взяли участь 17 вихователів дошкільного закладу.

Консультант вчитель-логопед Пологівської РПМПК Радзевило О.О. загострила увагу на тому, що мовленнєвий розвиток дитини дошкільного віку відбувається досить інтенсивно. Мовлення дитини є головним інструментом, за допомогою якого вона встановлює контакт із довкіллям і завдяки якому відбувається соціалізація дитини. Мовленнєва компетенція — це вміння на практиці доречно користуватися мовою: висловлювати свої думки, бажання, наміри, прохання, використовувати для цього як мовні, так і позамовні (міміка, жести,рухи) та інтонаційні засоби. Усе ці питання ставлять перед вихователем дитячого закладу завдання- переведення мовленнєвої культури на більш високий та якісний новий рівень.

Між спеціалістом РПМПК Оленою Олександрівною та вихователями відбулася жвава дискусія. Від консультанта вчителя-логопеда вихователі КДНЗ №6 «Казка» отримали багато корисних порад, які застосують у своїй роботі.

/Files/images/IMG_2779.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 251

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.