• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • З Днем народження, молодіжна організаціє "Нове покоління"

З Днем народження, молодіжна організаціє "Нове покоління"

2015-12-01

/Files/images/DSC_0624.JPG

«Лідерами не народжуються, і не робляться будь-ким,
вони роблять себе самі»

Першого грудня 2015 року у розважальному центрі «Юність» відбувся форум, на якому народилася районна молодіжна організація, назвалася «Нове покоління». Ініціювали та провели форум учні Пологівської гімназії «Основа», х методист РМК Захряпа Тамара Миколаївна і координатор організації Хвостік Тетяна Анатоліївна.

Основна мета організації – дати можливість кожній дитині виростити в собі лідера, свідомого та відповідального громадянина, реалізовувати в собі особистість.

У рамках програми – реєстрація учасників, офіційна частина, ігри, спілкування та обмін думками за чашкою чаю. На зустріч завітали 57 учнів із різних шкіл району – колегіуму № 1, СРШ № 2, гімназії «Основа», ЗОШ № 4, Пологівського, Кінськороздорівського, Чапаєвського НВК, Чапаєвської школи І-ІІ ст., Григорівської, Семенівської, Костянтинівської та Інженерненської ЗОШ.


Підтримку новостворена організація «Нове покоління» здобула у начальника відділу освіти Пологівської РДА Павла Капітонова, який відзначив, що майбутнє за прогресивною молоддю, котра не боїться труднощів та разом може подолати всі перепони. Підтримав молодіжний рух і міський голова Юрій Коноваленко, який, завітавши на зустріч, порадів активності пологівських школярів та наголосив на тому, що саме молоді активні пологівці сьогодні мають свіжий погляд, своє власне бачення життя в суспільстві, і через кілька років саме вони будуть вирішувати долю рідного міста, села чи країни.

Методист РМК Т.М. Захряпа

/Files/images/DSC_0596.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 302

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.